Aba

Megöléssel fenyegette a családját - "zaklatás vétsége" miatt vették őrizetbe

Egy késsel családját fenyegető férfit vettek őrizetbe a székesfehérvári rendőrök.

2014.03.24 10:48MTI

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. március 23-án délben érkezett bejelentés, mely szerint egy férfi Abán a Kossuth utcában a családjára támadt.

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 26 éves helyi lakos szóváltást követően egy késsel a kezében azzal fenyegette édesanyját és a többi családtagját, hogy megöli őket.

Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.