Kutyaként, négykézláb ment a férfi az utcán

Rózsaszín pórázon vezette az öltönyös párját a nő

Szokatlan látvány tárult egy Twitter-felhasználó elé a minap, amikor épp munkába igyekezett: az úton egy nő vonult el, egyik kezében egy pohár kávéval, a másikban egy rózsaszín pórázzal...

2014.04.11 14:29ma.hu
Fotó: Twitter/Ian Jeffery

Igencsak bizarr jelenet tárult Ian Jeffery szeme elé, amikor a minap London belvárosában dolgozni indult: a belvárostól nem túl távoli utcán fényes nappal, nagyjából délelőtt 10 órakor egy tökéletesen öltözött, öltönynadrágban és ingben lévő férfit vett észre, ám ő nem egészen szokványos módját választotta a közlekedésnek. Az ismeretlen férfi négykézláb mászott a járdán, nyaka köré pedig egy rózsaszín póráz volt tekerve, amit egy fél méterre előtte haladó nő fogott a kezében.

A meghökkent szemtanúnak még maradt annyi lélekjelenléte, hogy gyorsan lefotózta a furcsa párost és feltette a Twitterre, szó pedig semmiképp nem érheti a ház elejét, mert a két szereplő nem ismerhető fel a képen, így az érintetteknek legalább az ismeretlenekből álló internetes közösség előtt nem kell szégyenkezniük. Az meg legyen az ő bajuk, ha a legközelebbi séta közepette egy ismerősbe botlanak az úton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.