Csak is pórázon!

"Kutyás" szobákat is kínál egy bécsi luxushotel

Külön "kutyás" szobákat rendezett be egy bécsi luxusszálloda azoknak, akik négylábú útitársukkal érkeznek az osztrák fővárosba.

2013.07.23 08:29MTI

A híres bécsi Sacher Hotelben a 35 euró (mintegy tízezer forint) ellenében igénybe vehető extra felszerelések közé tartozik egy fekvőhely, egy törölköző, egy vizes- és egy etetőtálka a négylábú "szállóvendég" számára. A "kutyás" szobák abban is különböznek a többitől, hogy strapabíróbb szöveteket használtak a berendezésükhöz - hangzott el a szálloda hétfői sajtótájékoztatóján.

A portán tartalék pórázt, jutalomfalatokat és szájkosarat is tartanak. A szálloda figyelme arra is kiterjed, hogy a recepción elérhető tájékoztatófüzetekben kutyasétáltatási útvonalakat is ajánlanak a városban átutazóban lévő gazdiknak a legközelebbi kutyafuttatókig.

A kutyatulajdonosok figyelmét ugyanakkor felhívják arra, hogy a szálloda teljes területén pórázon kell tartani az ebeket, az étterembe és az edzőterembe pedig egyáltalán nem mehetnek be a házi kedvencek. "Azt ugyanis nem szeretnénk, hogy valakinek egy kutya figyelje a tányérját" - mondta Elisabeth Gürtler igazgatónő, aki maga is egy Jack Russel-terrier gazdája.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.