Romániai vendéglő

A vendégeket kimenekítették, de a három táncosnő bennégett

A vendéglőben felcsapó lángok rendkívül gyorsan átterjedtek a közeli bárra és kaszinóra, mindhárom létesítmény porig égett. A lángokat csak vasárnap hajnalban tudták eloltani a tűzoltók.

2014.04.06 10:14ma.hu

Bennégett három táncosnő szombat este egy konstancai vendéglőben - írja a maszol.ro magyar nyelvű romániai hírportál.

A vendégeket sikerült kimenekíteni, hárman közülük enyhe füstmérgezést kaptak, a táncosnők azonban a vendéglő öltözőjében rekedtek, a tűzoltók őket már nem tudták megmenteni. Egy negyedik táncosnőt súlyos égési sérülésekkel Bukarestbe szállítottak a mentők.

A lap szerint a vendéglőben felcsapó lángok rendkívül gyorsan átterjedtek a közeli bárra és kaszinóra, mindhárom létesítmény porig égett. A lángokat csak vasárnap hajnalban tudták eloltani a tűzoltók. A hatóságok vizsgálják a tűz okait, egyelőre nem zárták ki a szándékosságot sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.