Bennéghetnek

Embereket keresnek a Gellért-hegyi barlangban

Összehordott szemét gyulladt meg a Gellért-hegy egyik barlangjában. Egy embert kimenekítettek a tűzoltók, két embert még keresnek

2014.03.29 08:54Havariapress

Összehordott szemét gyulladt ki a Gellért-hegy egyik barlangnyílásánál. A tűzoltók megfékezték a lángokat, s az odabent lévők keresésére indultak.

Egy hajléktalant már ki is mentettek - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Kisdi Máté elmondta, a férfit eszméletlen állapotban szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai. Az MTI úgy tudja, a Rudas fürdőhöz közeli barlangbejáratról már korábban eltűnt a vasajtó, és a folyosó napok óta tele van rongyokkal és szeméttel.

A kimentett ember elmondása szerint, még két ember van odabent a barlangban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.