Újra lecsapott a trió

Pofátlan tolvajok: láthatóan nagy adag ruhát próbáltak "észrevétlenül" kilopni

Két nő és egy férfi nagyobb mennyiségű ruhát akart egy üzletből kivinni, de az eladók tetten érték őket. Ám csak a nőket sikerült visszatartaniuk a rendőrök kiérkezéséig, a férfi egy autóval elmenekült.

2014.03.29 07:39ma.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. március 28-án 17 órakor lopásról érkezett bejelentés Székesfehérvár, Szent Flórián körúton lévő bevásárlóközpont egyik ruházati üzletéből. Két nő és egy férfi nagyobb mennyiségű ruhát akart az üzletből kivinni, de az eladók tetten érték őket és a nőket visszatartották a rendőrök kiérkezéséig, a férfi egy autóval elmenekült. A kiérkező egyenruhások megtalálták a gépkocsival a helyszínt elhagyó férfit is és mindhármukat előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították azt is, hogy a győri trió előtte az Alba Pláza egyik ruházati üzletében is járt és ott sem fizetett az elvitt ruhaneműkért. A 22 és 45 éves nőt, valamint 53 éves férfi társukat a rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.