Nem akar nevetség tárgyává válni a tévés

Kolléganőjével lépett félre Bárdos András

Bárdos András kolléganőjével, Molnár Andival lépett félre, aki úgy érzi, megismerte a nagy múltú tévés "csibészes énjét" is. Bárdos viszont most úgy érzi, nem örülne, ha nevetség tárgyává válna.

2014.04.04 15:11ma.hu
Fotó: Redlemon

Egészen új oldaláról ismerhetjük meg Bárdos Andrást - ígéri Molnár Andi, aki a táncórákon már láthatta a televíziós "csibész" énjét is. A SportKlub műsorvezetője Bárdos Andrással alkot egy párt a Szombat Esti Láz - A nagy félrelépés című showban. A MezTelenül stábja ellátogatott egy táncórára, hogy megnézzék - és aztán be is mutassák -, miként boldogul egymással a különös duó.

Molnár Andi és Bárdos András szegről-végről kollégák, hiszen az egykori versenytáncos a SportKlub MezTelenül című riportmagazinját vezeti a csatornán, András pedig a Dodzsem vitaműsor állandó vendége. Ezúttal azonban nem a stúdióban találkoztak, hanem egy olyan helyen, amely az egyikük számára merőben idegen környezet: a próbateremben. Gőzerővel készülnek a Szombat Esti Láz szombati első adására.

Bárdos András Molnár Andival a táncpróbán (Fotó: Redlemon)

"András azzal kezdte, hogy ő még a saját szalagavatójára sem ment el, nem tud táncolni. Én azonban rengeteg ösztönös táncos mozdulatot látok tőle. Megnyugtattam, hogy nem akarom mindenáron megnyerni a műsort: alapvetően őt szeretném megnyerni magamnak, hogy élvezze a táncot" - mondta két pördülés közben Andi.

"Amikor megtudtam, hogy Andrással táncolok, rögtön arra gondoltam, hogy remélhetőleg elegáns, szolid, konzervatív táncok várnak ránk, de aztán a próbák alatt megismertem a csibészebb oldalát, kiderült, hogy a vadabb produkciók is jól állnak neki. A tekintetén azért dolgoznunk kell, az még túl híradós" - nyilatkozta a Meztelenül kamerájának Andi.

András egyedül azt szeretné elkerülni, hogy nevetség tárgyává váljon a Szombat Esti Láz színpadán. Ilyen veszély nincs, Molnár Andi tökéletes tanárnőnek bizonyul. "Ő egy érett pedagógus, pontosan tudja, hogyan kell biztatni, terelgetni a tanítványokat. Egyelőre még zavar a kezem, a lábam és a zenei is, de jól haladunk" - tette hozzá Bárdos András.

Ha látni szeretné, hogyan vezeti Andi Bárdos Andrást, nézze a MezTelenült szombaton délben a SportKlub műsorán! Pár órával később a a táncosok bemutatkozását is láthatjuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.