Suda már legenda

Ettől leesik az álluk: saját magát festi le az elefánt!

Amikor először végignéztük az alábbi videót, mi tagadás, leesett az állunk, és hitetlenkedve morajlott a szerkesztőség: "ilyen nincs!" Pedig van: Suda, a 4 éves elefánt tényleg fest, és nem akárhogyan!

2014.04.02 15:18ma.hu
Fotó: YouTube

Suda, a négyéves elefánt nem egy kapkodós és izgága fajta, megfontoltsága és végtelen nyugalma pedig olyan teljesítményt hoz ki belőle, amitől nekünk már elakadt a szavunk, de az Öné is el fog, kedves olvasónk, ha megnézi az alábbi videót. Akár hiszi, akár nem, a szöveg fölötti képet tényleg a kiselefánt festette, gondozójától mindössze annyi segítséget kapott, hogy az ecsetet ő mártotta a festékbe.

Többet nem is érdemes hozzáfűzni, a képek ezer szónál is többet mesélnek, érdemes rászánni azt a pár percet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.