Hagyaték

Az öngyilkos divattervező mindenét Mick Jaggerre hagyta

Egész vagyonát barátjára, Mick Jaggerre, a Rolling Stone frontemberére hagyta L'Wren Scott divattervező, aki a közelmúltban öngyilkos lett.

2014.03.27 10:40MTI

A szerdán egy manhattani bíróságra benyújtott dokumentumok szerint a 49 esztendős Scott személyes vagyona 9 millió dollárra becsülhető - számolt be róla a New York-i The Daily News.

A beadvány szerint a divattervező és felkapott stylist manhattani lakása nyolcmillió dollárt ér, ez volt a legnagyobb értékű tulajdona. A további értéktárgyak között szerepelnek ékszerei, ruhái, a lakása berendezése és autói.

L'Wren Scott temetését kedden tartották meg szűk családi és baráti körben Los Angelesben. Jagger barátnője március 17-én vetett véget életének manhattani lakásán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.