Meghalt Mick Jagger barátnője

A Rolling Stones lemondta ausztrál és új-zélandi turnéját is a tragédia miatt

Lemondta meghirdetett ausztrál és új-zélandi koncertjeit a Rolling Stones együttes Mick Jagger barátnőjének tragikus halála miatt.

2014.03.19 10:00MTI
YouTube

"A Rolling Stones mély sajnálatára és legnagyobb bánatára bejelenti, hogy elhalasztja 14 On Fire turnéjának ausztráliai és új-zélandi koncertjeit L'Wren Scott halála miatt" - fogalmaztak a kedden közzétett nyilatkozatban.

A Rolling Stones tagjai a közleményben köszönetet mondtak rajongóiknak a támogatásért, amit ebben a nehéz helyzetben kaptak, és reményüket fejezték ki, hogy megértéssel fogadják a bejelentést.

Hozzáfűzték: bíznak benne, hogy egy későbbi időpontban meg tudják majd tartani a koncerteket. Az együttes hat előadásból álló ausztráliai és új-zélandi turnéja szerdán kezdődött volna Perthben.

A felkapott, 49 esztendős New York-i divattervezőt, számos sztár stylistját hétfőn találták meg holtan manhattani lakásában. A rendőrség öngyilkosságként kezeli L'Wren Scott halálát. Mick Jagger szóvivője szerint a 70 éves énekest "mélyen megrázta és letaglózta" barátnője halála.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.