Megy a sztárproducer

Szerződést bontott a TV2 és a Jóban Rosszban producere

Távozik a TV2-től Nagy Tamás Grande, aki Tamás atya "megölése" miatt került először a reflektorfénybe, de az utóbbi időben leginkább Szabó Zsófi főnökeként és pasijaként került a címlapokra.

2014.03.25 11:03ma.hu

2014. március 25-ével szerződést bontott a TV2 és Nagy Tamás Grande, a Jóban Rosszban producere. Annak ellenére, hogy a szakember 2008. június 1. óta látta el a sorozat executive produceri teendőit, 2013. januárjától pedig a Bűnök és Szerelmek produceri feladataival is őt bízta meg a csatorna.

A Jóban Rosszban kiemelkedő sikereket ért el, a csatorna a jövőben is fontos szerepet szán műsorstruktúrájában a sorozatnak - adott ki hivatalos közleményt a TV2 Csoport.

Nagy Tamás Grande távozását követően a Jóban Rosszban irányítását megbízott producerként Felhős György line-producer veszi át. Felhős György televíziós pályáját operatőrként kezdte, majd a Jóban Rosszban sorozat indulásától, 2004-től meghatározó tagja a műsor stábjának, kezdetben rendező-asszisztensként dolgozott, majd 2007. decemberétől a line produceri feladatokat látta el.

Mint ismeretes, Nagy Tamás Grande-t már kirúgták a csatornától, igaz, akkor a nézők írtak neki hivatalos felmondólevelet, miután Tamás atyát kiírta a sorozatból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.