Többen is a földszintre zuhantak

Megnyílt alattuk a föld: beszakadt a piszoár

Hét férfi találta magát egyetlen másodperc alatt az emeleti piszoár helyett a földszinten egy angliai szórakozóhelyen, amikor a padló minden előjel nélkül váratlanul beszakadt.

2014.03.19 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

"Hallottuk, hogy valami nyikorog. Mindenki megdermedt és egymásra néztünk - aztán lezuhantunk" - emlékezett vissza az egyik sérült arra a balesetre, ami az angliai Eccles egyik szórakozóhelyén történt még szombat éjjel. A Hell Polish nevű klubban egyelőre tisztázatlan okok miatt megadta magát az emeleten lévő férfimosdó födémszerkezete, és még mielőtt a bent tartózkodók felfogták volna, mi történik, már be is szakadt alattuk a padló. A helyiségben összesen heten voltak, közülük négyen szenvedtek olyan mértékű sérülést, ami már kórházi ellátást igényelt, a másik háromnak a helyszínen látták el a sebeiket.

"Eléggé szürreális volt, olyan, mint egy filmben, őszintén szólva" - mondta a 29 éves Mark Cowgill. "Épp a kezemet mostam, amikor meghallottuk a nyikorgást. Végül egy kupacban hevertünk a pincében, és mindannyian sokkosan néztünk egymásra. Ijesztő volt" - tette hozzá. A két szint között mintegy 2 méteres eltérés volt, ekkorát estek az áldozatok, de nagy szerencséjük volt, hogy megúszták néhány horzsolással és vágással, no meg pár zöld-kék folttal.

"Örülök, hogy csak a pincébe zuhantunk, ahol az italokat tárolták. Ha ez valamelyik közös helyiségben történik, akár halállal is végződhetett volna" - jegyezte meg Mark. Az éjjel fél 2 körül történt tragédia okait a szakemberek még vizsgálják, de az elsődleges vélemény szerint egy szivárgó vízvezeték okozhatta a bajt, amiatt gyengülhetett meg észrevétlenül a padlózat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.