Nincs vidámabb sport a buborékfocinál!

Kiderült, miért gerillázták tele a Corvin sétányt!

Reggel óta találgatták nemcsak a fővárosiak, de mindenki, aki látta a Corvin sétány rejtélyes átalakulásának képeit, hogy vajon mit keres ott az a sok lufi. Délutánra lehullt a lepel, kiderült a gerillaakció apropója!

2014.03.18 17:29ma.hu

Alighanem a világ legvidámabb sportja, de legalábbis a toplistások között szerepel az, amit kedden Hien, Szekeres Nóra és Váczi Gergő a nagyközönség előtt próbálhatott ki, ráadásul nem is akárhol: a forgalmas fővárosi Corvin sétányon, ahol már kora reggel óta nagy találgatás folyt, hogy vajon kik és miért aggatták tele az összes oszlopot, padot és minden egyéb ott álló tárgyat vidám lufikkal. Persze a színéből már lehetett sejteni valamit, ha mást nem, legalább annyit, hogy az egyik népszerű csokihoz van valami köze az akciónak, de arra talán csak kevesen gondoltak, ami délután történt.

A három híresség ugyanis óriási buborékokba bújt, és lelkes focizásba kezdtek a sétálóutcában. Amint bebizonyították, a buborékfoci valóban könnyed szórakozás, ami egy mókás világba repíti át a játékosokat. Hien, Nóra és Gergő a magukra öltött védelmező buborékban néha már maguk sem tudták, hogy vajon ki vagy mi a labda, amit kapura kellett juttatni. A vidámságot pedig természetesen mi más garantálhatta volna, mint a legbuborékosabb lila csoki!

A galériához KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.