Poe-féle stand-up előadás

Megrázó horrortörténetek - két mondatban

Az alábbi rémtörténet-válogatást elolvasva ma éjjel biztosan nem kapcsolja le a lámpát lefekvéskor... Jó szórakozást!

2014.03.09 11:33ma.hu

Nem is hinné, hogy mire elég két mondat! Olvassa el a hajmeresztő történeteket, és szavazzon a ma.hu Facebook-oldalán, melyik a legígéretesebb sztori!


1.

"Üvegen kopogó hangra ébredtem. Először azt hittem az ablak, de aztán rájöttem, hogy megint a tükör az... "

2.

"Az utolsó dolog, amit láttam, hogy az ébresztőórám 12:07-et mutat, ekkor hosszú töredezett körmeit belenyomta a mellkasomba, miközben másik kezével a számat fogta be. Felriadtam, de rögtön meg is nyugodtam, hogy csak egy rossz álom volt, majd felnéztem, az óra 12:06-ot mutatott és hallottam, hogy nyílik a szekrényajtó..."

3.

"Kutyák és macskák között felnőve megszoktam a kaparászás hangjait az ajtómon. Most, hogy egyedül élek ez sokkal nyugtalanítóbb..."

4.

"Esküszöm mióta egyedül élek ebben a házban, többször csuktam be ajtót, mint ahányszor kinyitottam..."

5.

"Anyám hangját hallottam a lenti konyhából, ahogy engem hív. Mikor elindultam lefelé, valaki berántott a hálószobába: anyám volt az, és azt suttogta: ne menj le kislányom, én is hallottam..."

6.

"Megkérdezte, miért szuszogok olyan hangosan. Én viszont egyáltalán nem szuszogtam..."

7.

"A feleségem a múlt éjjel felkeltett, hogy betörő van a házban. Két évvel ezelőtt egy betörő ölte meg őt."

8.

"Felébredve az éjszaka közepén, a gyerekőrön keresztül hallottam az elsőszülöttemet csitító hangot. Aztán ahogy megfordultam, a karom hozzáért a mellettem fekvő feleségemhez..."

9.

"Mindig azt hittem, a macskámnak valami baja van a látásával, mert úgy tűnt, állandóan az arcomat nézi. Aztán egy nap rájöttem, hogy mindig is a hátam mögé nézett..."

10.

"Nincs semmi fogható egy baba nevetéséhez. Kivéve, ha hajnali 1 óra van, és egyedül élsz..."

11.

"Egy kellemes álmom volt, mikor valami kalapálás-szerű zajra ébredtem. Utána már szinte nem is hallottam a koporsóra hulló földet a saját sikolyomtól..."

12.

"Nem tudok aludni - suttogta fülembe, mikor bemászott mellém az ágyba. Fázva ébredtem, azt a ruhát ölelve, amiben eltemettük..."

13.

"Éppen betakartam, amikor azt kérdezte: apu, nincs szörny az ágyam alatt? Hogy megnevettessem, letérdeltem és benéztem az ágy alá és megláttam őt, ahogy reszketve rám néz, és azt suttogja: apu, valaki van az ágyamban... "

14.

"Fáradtan hazaérsz, hogy egy nyugodt pihentető éjszakát töltsél el egyedül. Ahogy a villanykapcsolóhoz nyúlsz, érzed, hogy egy kéz már ott van..."

15.

"Nem tudok mozogni, lélegezni, beszélni, semmit sem hallok és mindig nagyon sötét van. Ha tudtam volna, hogy ez ilyen magányos dolog, inkább elhamvasztattam volna magam..."

16.

Felment, hogy ellenőrizze az alvó kisgyermekét. Az ablak nyitva volt és a kiságy üres.

17.

Ne félj a szörnyektől, keresd meg őket. Nézz balra, nézz jobbra, az ágyad alatt, a szekrény mögött, a szekrényben, de sose nézz fel mert nem szereti ha meglátják!

18.

"A lányom képtelen abbahagyni az üvöltést és a sírást az éjszaka közepén. Rendszeresen kimegyek a sírjához és megkérem, hogy hagyja abba, de semmi sem segít."

19.

"Egy nehéz nap után arra értem haza, hogy a barátnőm a gyerekünket tartja a karjában. Nem tudtam, mi volt ijesztőbb, látni a halott páromat és a halva született gyerekemet, vagy a tény, hogy valaki betört a lakásomba és odatette őket."

20.

"Találtam a telefonomban egy képet magamról miközben alszom. Egyedül élek."

21.

"Sosem fekszem le. És mégis rendszeresen felébredek..."

22.

"Ma megláttam, hogy a tükörképem pislog..."

23.

"Mikor végül sikerült megragadnom a karját, elkezdtem felfelé úszni. Sosem gondoltam volna, hogy a víz ilyen gyorsan képes újra megfagyni..."

24.

"Az orvosok figyelmeztették az amputáláson átesett beteget, hogy időnként fantomfájdalmai lehetnek. De senki sem készítette fel arra az érzésre, hogy hideg ujjak cirógatják a fantom karját..."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.