A konyhába "száműzte" az aranyszobrot a színész

Megbecsüli? Egy popcornos doboz mellé került Jared Leto Oscarja

A konyhájába, a vegán vaj és a popcornos doboz közé állította a vasárnap elnyert Oscar-szobrot Jared Leto, ám ez nem azt jelenti, hogy nem tiszteli a díjat. Bevallása szerint ez a legjobb hely neki.

2014.03.05 11:29MTI
Fotó: MTI

A konyhában, a vegán vaj és egy doboz popcorn mellett tartja vasárnap elnyert Oscar-díját Jared Leto. A Mielőtt meghaltam című film transzvesztita hősét alakító színész kedden a kanadai Entertainment Tonight című műsor közönségével osztotta meg, hová állította a hollywoodi díjkiosztó ceremóniáról hazatérve a legjobb férfi mellékszereplőként elnyert szobrát.

Leto azt is elárulta, hogy miért választotta ezt a helyet: mikor esténként hazaér, először mindig a konyhába vezet az útja. A színész az adásban elmesélte, hogy egyelőre csak pihenget és zenével foglalkozik. Együttesével, a 30 Seconds to Marsszal számos fellépés várja világszerte, március 12-én Ukrajnába is ellátogatnak.

Leto a díjjal a kezében vasárnap azt üzente az Oscar-gála színpadáról az ukránoknak és a venezuelaiaknak, valamint mindazoknak, akik a világon álmaik valóra váltásáért küzdenek, hogy Hollywodban gondolnak rájuk - emlékeztetett a The Hollywood Reporter. Leto rockbandája nyárra is turnét tervez: augusztustól szeptember közepéig együtt koncertezik majd Észak-Amerikában a Linkin Parkkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.