Pletykafészkeknek énekelt Krasznai Tünde

Nem látta meg a jövőjét Kiszel Tünde + FOTÓK!

Kiszel Tünde hiába szerette volna megtudni, mit tartogat a számára a jövő, a jósnő nem mondhatta el neki a titkokat. Hangulatát a vele érkező lovagja, no meg az X-Faktor sztárjai dobták fel.

Beálltak a sztárok a pletykafészkek közé képgaléria

2014.02.28 18:29ma.hu
Király L. Norbi és Krasznai Tünde (Fotó: Russel - A galériához KATT a képre!)

A pletykafészkeké volt a csütörtök éjszaka, a szokásos felállással ellentétben ezúttal a sztárok dolgoztak és a bulvárújságírók szórakoztak az egyik fővárosi szórakozóhelyen. A Pletykafészkek Éjszakája számos meglepetést tartogatott a résztvevők számára, a legnagyobb sikere a sztárvendégeket is felülmúlva kétségtelenül Klaudiának, a mesterjósnőnek volt, akinél hosszú sorok kígyóztak az éjszaka folyamán.

Az érdeklődés olyan nagy volt, hogy a sztárvendégként érkező Kiszel Tünde és lovagja már hiába állt sorba, a jövő ezúttal rejtve maradt előttük. Szerencsére nem volt sok idejük bánkódni ezen, mert az X-Faktor felfedezettje, Krasznai Tünde dobta fel az amúgy is emelkedett hangulatot egy külön erre az estére összeállított repertoárral. A koncert után hajnalig bulizott a sajtó képviselőivel, és a többi hírességgel.

Nem hagyta ki például az estét Király L. Norbi, de ott volt Erdőhegyi Brigi és Rippel Feri is, akik a leginkább azért örültek ennek a rendezvénynek, mert megismerkedhettek Bihari Alexandrával, aki 21 éves kora ellenére máris a világ egyik legsikeresebb női zsokéjának számít. Mire éjfélt ütött az óra, az is kiderült, hogy a szakma képviselői kit tartanak maguk közt az Év Riporterének, Újságírójának és Főnökének, akik az egyik befektetési alapkezelő cash cardját vehették át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.