Sokan megrökönyödtek

2500 dollárért kelt el a New York-i polgármester "pizzás villája"

Egy hétvégi árverésen 2500 dollárért (565 ezer forintért) kelt el az a villa, amellyel a New York-i polgármester - sokak megrökönyödésére - pizzát evett.

2014.02.23 18:57MTI
freedigitalphotos.net

Bill de Blasio a bírálatok össztüzébe került, amikor egy Staten Island-i étteremben evőeszközt használt pizzája elfogyasztásához ahelyett, hogy helyi szokás szerint kézbe fogta volna a tésztát. A polgármester nem vette szívére a bírálatot.

A nevezetes villát egy jótékonysági aukción bocsátották kalapács alá, az online licitálást végül egy magát fel nem fedő vásárló nyerte meg. A bevételt egy olyan alapítvány kapja, amely az elsősegélynyújtókat és a sebesült katonákat támogatja.

A licitálás győztese egyébként az alapítvány elnöke szerint visszaadta a villát a Goodfella's Pizzeriának.

Az étterem tulajdonosa úgy vélte, az evőeszköz most már a New York-i történelem egy kedves darabja lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.