Sok volt a hírességeknek a 14,27 tonna

Megfeszültek a sztárok, de majdnem kifogott rajtuk a kamion

Kemény kihívásra mondtak igent a sztárvilág képviselői: megpróbálták felvenni a versenyt Sinka Zsolt erőművésszel, aki a fogával húzott el egy csinos lányokkal megpakolt kamiont. Nos... még rájuk fér némi gyúrás!

2014.02.19 15:29ma.hu
Sinka Zsolt a fogával húzta a kamiont (Fotó: Russel)

Nem mindennapi erőpróbára került sor a minap a főváros szívében, a Hősök terénél: Sinka Zsolt erőművésszel pontosan 14 hazai híresség próbált szembeszállni, hogy elhúzzanak egy 14 tonnás kamiont, amin 27 csinos lány sorakozott fel - hogy nehezítésként, vagy inkább motivációként, azt mindenki döntse el maga. A monstrumot mind a Popey becenévre hallgató erőembernek, mind a sztároknak pontosan 14 méterre és 27 centire kellett elhúznia. Nem véletlen sem a távolság, sem pedig a kamion tömege és a lányok száma: épp ekkora, 14,27 százalékos rekordhozamot ért el az előző évben az egyik, hazánkban is működő nemzetközi pénzügyi befektetési cég az előző évben.

Mindent beleadtak a sztárok (Fotó: Russel)

A sztároknak némi könnyítést is engedett az alkalmi verseny szabályzata: míg Popeynek a fogával kellett szorítania a kötelet és elhúznia a kamiont, addig a sztárok együttes erővel, két kézzel a kötélbe kapaszkodva veselkedhettek neki a feladatnak. Így sem volt egyszerű dolguk, de végül némi motoros rásegítéssel diadalmasan tapsolhatták meg magukat és zsebelhették be a lányok elismerő pillantásait.

Mindent beleadtak a sztárok (Fotó: Russel)

"Emberfeletti volt Zsolt teljesítménye, fejet hajtok előtte. Úgy hallottam, korábban utasszállító repülőgépet is elhúzott a fogával, örülök, hogy most végre személyesen is találkozhattam vele" - áradozott Hajas László mesterfodrász. A sztárok csapatát rajta kívül az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Papp Feri; az X-Faktorból ismerős Király L. Norbi és az MDC tagjai erősítették, csatlakozott hozzájuk Talán Attila, LL Junior, a Rippel fivérek és Torres Dani, és kötelet ragadott Gájer Bálint, Müller Attila és Végvári Tibor is.

Müller Attila a nyakába kapta barátnőjét, Larion Zoét (Fotó: Russel)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.