A kamerán túl

Álomszépek ezek az álomképek

El tudja képzelni, milyen lenne egy mai hollywoodi sztár, mint Disney-mesehős? Annie Leibovitz, a világhírű fotós elképzelte Ön helyett - nézze meg, hogy fest Rachel Weiss mint Hófehérke, vagy David Beckham mint Szőke Herceg!

2014.02.17 05:30ma.hu
Jessica Chastain mint Merida, a Bátor

Annie Leibovitz nem kevés utómunkát tartalmazó fotográfiái különös álomvilágba visznek el bennünket. Legutóbbi fotósorozata a Disney filmstúdió felkérésére született.

A klasszikus Disney-rajzfilmek közkedvelt figuráinak megszemélyesítésére a legnagyobb sztárok álltak kamerája elé. Bár a jelenetek nem mindenhol mutatnak teljes egyezőséget az eredeti történetekkel, képei a művészi fantázia és a mesevilág csodálatos keverékei.

Míg Scarlett Johansson valóban úgy néz ki, mint Hamupipőke, aki kétségbeesetten száguld elveszett topánja nélkül, addig a csodaúszó Michael Phelps-szel érdekes perspektívából mutatja meg, milyen lenne egy férfisellő a Kis Hableányban. Whoopie Goldberg csintalan szelleméről nem is szólva... Peter Pan történetében pedig Michael Barisnyikov, az örökifjú és kortalan balett-táncos a soha meg nem öregedő Elveszett Fiúként libben be az ablakon.

Rachel Weiss, mint Hófehérke

David Beckham Szőke Hercegként

Jessica Biel mint Pocahontas

Whoopie Goldberg, a Lámpás Szelleme

Pán Péter: Mihail Barisnyikov, Wendy: Gisele Bündchen, Csingiling: Tina Fey

Jennifer Lopez és Marc Anthony - Aladdin és szerelme

Ariel: Julianne Moore, a férfisellő szerepében Michael Phelps

Scarlett Johansson mint Hamupipőke

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.