Elkeverték az esküvői ruhát, de nem vette észre

9 év után kapta vissza a menyasszonyi ruháját, pedig eltűnéséről se tudott

Kilenc évvel az esküvő után úgy döntött egy házaspár, hogy megújítják egykori fogadalmukat, de le kellett fújni, mert kiderült, hogy nem a feleség ruhája lapul a gondosan őrizgetett dobozban.

2014.02.12 16:49ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Két egykori menyasszony végre visszakapta az esküvői ruháját, kilenc évvel azután, hogy elcserélték őket - noha egyikük azt sem tudta, hogy a sajátja nincs meg. A keveredést Marie Keeney fedezte fel, amikor férjével elhatározták, hogy megújítják egykori esküjüket, de az asszony kétségbeesetten fedezte fel, hogy a gondosan őrizgetett dobozban nem az ő ruhája lapul. A floridai St. Petersburgban élő nő összetört, és rögtön lemondta a tervezett szertartást, de ezzel egyidőben elhatározta, hogy megpróbálja kideríteni, hova tűnt az a ruha, amiben közel egy évtizede oltár elé vonult.

Hihetetlen szerencséje volt, bár a tisztító, ahova annak idején beadta a ruháját, nem foglalkozott az át nem vett darabok megőrzésével, ellenben a partnervállalatuk, egy New York-i cég, azóta is a raktárában tárolta a menyasszonyi ruhát. A régi nyilvántartásokat böngészve az is kiderült, hogy a másik ruha Katherine Stephensonhoz, egy másik tampai nőhöz tartozott, aki annak idején csak azt tudta, hogy amit a tisztító neki át akar adni, az nem az övé, de lemondott róla, hogy valaha visszakapja még a sajátját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.