Pattogatott cukiságcunami

Jókedvvel fertőz egy kisbaba

Fergeteges nevetőgörcsöt kap a kisbaba, a kutya pedig csak falatozik tovább. A világ legjobb popcorn-reklámja születhetett volna meg.

2014.02.02 18:12ma.hu
Forrás: youtube.com

Legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység, tartja az ősi mondás. De az alábbi videót elnézve, elmondhatjuk, hogy kicsi az igazságtartalma ennek a megállapításnak, hiszen a szereplők egyike sem jár pórul, a boldogság mégis felhőtlen.

Adott egyrészről egy kutya, aki pattogatott kukoricát eszik. Ez már eleve egy örömteli pillanat. Aztán adva van egy kisbaba, aki a kutya falatozását látva gyöngyöző kacajjal adja a világ tudtára gyönyörűségét. A filmet készítő apuka pedig szintén remekül mulat a pároson.

Mondják, állattal és gyerekkel mindent el lehet adni, szerintünk, ha ezt profik csinálják, a világ legjobb popcorn-reklámja született volna meg. A kommentekben kérjük jelezni, ki hány másodpercig bírta nézni röhögés nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.