Story gála

Nyert a TV2!

Duplán díjazta a közönség szombat este a TV2-t. A 15. Story Ötcsillag és Érték Díjátadó Gálán a Sztárban sztár Az év Leg-Legje kategóriában győzedelmeskedett, egyik celebje pedig az Év műsorvezetője lett.

2014.02.01 19:30ma.hu

Szombat este tizenötödször osztották ki az egyik legrangosabb hazai közönségdíjat a Story magazin olvasóinak voksai alapján. A nagyszabású díjátadó gálán a Az év Leg-Legje kategóriában és az Év műsorvezetője kategóriában is a TV2 nyert.

A Sztárban sztár adásai átlagosan több, mint kétmillió embert ültettek a képernyők elé hétről hétre. Nem véletlen, hiszen a műsor, amely még idén új szériával jelentkezik, a TV2 saját fejlesztése, kifejezetten a hazai ízlésre, a magyar igényekre szabva, így a lehető legközelebb került a nézőkhöz. A csatorna nézői és a magazin közel egymilliós olvasói tábora szavazatokkal is kifejezte tetszését, így Az év Leg-Legje kategória győztese a Sztárban sztár lett. A díjat a műsort készítő kreatív team vette át, a csillagot pedig természetesen Sztárban sztárnak nevezték el.

A 2013-ban Az ének iskolájának műsorvezetőjeként a TV2 képernyőjére óriási sikerrel visszatérő, tavasszal az új oldalát is megmutató, vajszívű, a gyermekek mellett mindig teljes mellszélességgel kiálló osztályfőnök azonnal belopta magát a kis nebulók szívébe, ősszel pedig a díjnyertes Sztárban sztár műsorvezetőjeként brillírozott péntekenként élő adásban. A Story olvasóinak véleménye szerint ezért ő lett Az év műsorvezetője. A tévés legenda a díjjal járó csillagát Vitray Tamásról nevezte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.