A csodabogár Simon első interjúja a kiűzetés után!

"VV Simon meghalt"

Meztelenül kiállok a szállodában az erkélyre - mondta VV Simon arra a kérdésre, mi lesz az első lépése, hogy kikerült a villából. Mint mondta: "VV Simon meghalt".

2014.02.01 13:52ma.hu

Azt hitte, hogy a nyereményért jelentkezett, de kiderült, hogy a reményt kapta, és meg is nyerte. "Szarok a pénzetekre, a házatokra, a kocsitokra" - fakadt ki első interjújában a Való Világ Villából történt kiűzetése után csodabogár Simon. Azt üzente a nézőknek, hogy csak szavazgassanak azokra, akik nem őszintén játsszák a játékot: "A végén ki fog derülni, hogy kinek volt igaza. Én akkor is igazat mondtam, amikor hazudtam" - mosolygott a kamerába.

A csodabogár szerint 18 nap folyamatos zrikálás áldozata volt, mint mondta, az egész gyötrelmes volt. "Azt az embert, akit nagyon szeretek, naponta lekurtizánozták" - mondta. "VV Simon elpusztult, ennek örülök" - és megérti a nézők döntését, de reménykedik benne, hogy nem nőverőként marad meg a köztudatban, hanem habverőjeként fognak rá emlékezni, aki felverte a villa életét.

Első dolga az lesz, hogy felhívja a szüleit: "Ha ők ezt látták, meg vannak döbbenve, de tudom, hogy meg fogják érteni".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.