VV6

Kibukott VV Simon beteg perverziója - ezért rúgták ki az orvosiról?

Mióta VV Simon maga mondta bemutatkozó videójában, hogy kirúgták az orvosiról, az óta megy a találgatás, hogy mit tehetett. Nos, Freud nem alszik...

2014.01.16 23:19ma.hu

Nem sokkal az után, hogy VV Simon bekerült a villába, megindult a találgatás, hogy miért vághatták ki az orvosi egyetemről. Felreppent a hír, miszerint hullagyalázás volt az ok, és számos teória látott napvilágot.

Az egyik szerint a boncteremben egy halott ember heréit a szemgolyói helyére varrta, a másik sztori szerint összekötötte két hulla beleit és fölé írta a Nokia szlogenjét: Connecting people. Ám voltak, akik szerint az eset valóban megtörtént, csupán nem Simon volt az elkövető. A legtöbben pedig azt a verziót vélik valósnak, mely szerint Simon emberi belekkel ugrókötelezett az egyetemen.

Ám a minap, miután kiengedték a büntetésből, ajándékmasszázst adott azoknak, akiket kedvel a villában. Az egészhez mindenképpen kért egy speciális ágyat, amely nagyban hasonlít a hordágyra, csak kereke nincs. Simon persze elviccelte a masszírozást, de mint a videón is látható, elég jól mozog az eszközön, ráadásul annyira elmerült a pucér hátak látványában, hogy megfeledkezve a helyzetről, automatikusan tolni kezdte a masszázságyat, mintha hordágy lenne. Az már csak  hab a tortán, hogy a végén össze is törte.

Ki tudja, talán valóban érez valamiféle vonzalmat a hordágyon fekvő meztelen testek iránt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.