15 hamburgert egymás után?!

Etetéssel büntetett a rendőrőrmester

Etetéssel büntette alárendeltjeit egy rendőrőrmester Japánban: volt, akinek 15 hamburgert kellett bekebeleznie együltében.

2014.01.31 18:46MTI

A 40 éves őrmester Oszakában szolgált. Hamburgeren kívül fánkkal büntetett, abból is általában 15 darab volt a fejadag, és hogy áldozatai ne maradjanak szomjasak, 3-4 liter tejeskávéval öblíttette le velük az étket.

A büntetőmenü sokszor négy hatalmas adag sült tésztából állt - írt a Jomiuri Simbun japán lap. A fiatal rendőrök egy idő után megelégelték őrmesterük módszerét és panaszt tettek.

Az őrmester azzal védekezett, hogy csakis akkor etette degeszre beosztottait, amikor azon kapta őket, hogy nem dolgoznak kellő intenzitással.

Összesen tíz alkalommal büntetett így, az enni- és innivalót alárendeltjeinek saját zsebükből kellett kifizetniük. Az őrmester lemondott tisztéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.