Minden tilos, amit a törvény is tilt

Bérbe adta a férjét, hogy jobban kijöjjenek a pénzből

Furfangos ötlete támadt egy osztrák feleségnek, amikor azon törte a fejét, hogyan lehetne egy kicsit javítani a családi költségvetés egyenlegén: úgy döntött, bérbe adja a férjét az egyedülálló nőknek.

2014.01.27 18:29ma.hu

Első hallásra kissé furcsának tűnik az ötlet, de másodikra kiderül, hogy semmi törvénytelenről, sőt, még erkölcstelenségről sincs szó, amivel egy élelmes osztrák feleség a háztartási költségvetést szeretné egy kicsit barátságosabbá tenni. A grazi Renate Kogler azt találta ki, hogy bérbe adja a férjét azoknak a nőknek, akiknek nincs párjuk vagy bármi egyéb kapcsolatú férfi a háznál.

Fotó: freedigitalphotos.net

A 28 éves nő azonban kiemeli, hogy az ajánlat kizárólag olyan szolgáltatásokra vonatkozik, amikhez a nőknek tényleg egy férfira van szüksége, és csakis a ház körüli teendők terén - például megjavítani a csapot, kicserélni a villanykapcsolót, esetleg ha valami nagyobb bútordarab emelésében kell segíteni.

"Rengeteg az egyedülálló nő, akinek szüksége lenne egy férfiemberre, ha össze kell rakni egy bútort, ha kertészkedni kell, vagy valamit a házban meg kell javítani, és effélék. Az ajánlatom, hogy a férjemet, Andreast bérbe adom, legfőképp az egyedülálló nőknek szól, de azoknak a nőknek is, akiknek van ugyan férje, de nem annyira rátermettek a ház körüli munkákban és a "csináld magad" feladatokban" - idézte Kogler asszonyt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

"Amikor szingli voltam, nagyon hiányzott valaki, aki összeszerelné a bútorokat. Most boldogan osztozom a férjemen azokkal, akik még mindig az egyedüllétbe vannak beragadva" - tette hozzá. Elmondása szerint a 34 éves Andreas tényleg nagyon ügyes férfi, és az első néhány ügyfél is nagyon elégedett volt vele: óránként nagyjából 7000 forintnak megfelelő összeget kér, de eddig még mindenki azt mondta, máskor is hívni fogják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.