Örvendezik a tinisztár szomszédja

Nem mindenki sajnálja Bieber letartóztatását: "Végre elkapták!"

A rajongók nagy valószínűséggel megrémültek, amikor híre ment Justin Bieber letartóztatásának, ám van, aki kifejezetten örült a fejleményeknek, köztük a szomszéd, az egykori futballsztár Keyshawn Johnson is.

2014.01.24 10:47ma.hu

"Végre elkapták!" - tört ki az őszinte öröm Keyshawn Johnsonból, az egykori futballcsillagból, aki Justin Bieber szomszédjának mondhatja magát, ám erre nem túl büszke. Az NFL játékosa a Twitteren osztotta meg közönségével a megkönnyebbülést, amiért csütörtökön letartóztatták a 19 éves, tinisztárból felnőtt énekest. Biebert egy utcai gyorsulási verseny közben csípték el, amikor részegen nyomta a gázt, de néhány órával később, 2500 dollár óvadék fejében szabadon engedték a tárgyalásáig.

Fotó: Miami DADE Police

Johnson öröme nem meglepő, állítólag többször is panaszkodott már a rendőrségen Bieber ügyei miatt. Egyes hírek szerint 2013 májusában a férfit Bieber egy Ferrarival vette üldözőbe, és megpróbálta autós versenyre rábírni, ami rendkívül veszélyes volt - az esetről annak idején egy szemtanú beszámolója alapján a TMZ celebhonlap is hírt adott.

Az egykori tinisztár óvadékába 500 dollárral számított bele a lejárt jogosítvánnyal történt vezetés, 1000-et kapott azért, mert megpróbált ellenállni a letartóztatásnak és 1000-et, mert befolyásoltság hatása alatt - részegen - vezetett. Ellenfelét, a Ferrarit vezető Khalil Sharieffet - Bieber egy sárga Lamborghinivel kelt versenyre - ezer dollár ellenében engedték szabadon.

Egyes hírek szerint Bieber nem egyedül ült az autóban, mellette volt az ugyancsak cifra múlttal rendelkező Chantel Jeffries, aki ugyan a modellpályán mozog, kétes hírnevét mégsem elsősorban ezzel érdemelte ki. A 21 éves modellt többször tartóztatták már le, köztük egy 2011-ben elkövetett támadásért, melynek során a lány késsel szúrt le egy másik nőt. A megtámadott áldozat túlélte az esetet, és végül a pereskedéstől is elállt, beérte némi anyagi kárpótlással - emlékeztetett a NyDailyNews című internetes lap. A sebességet is imádja, bűnlajstromán szerepel egy gyorshajtás is, és mielőtt Bieberrel elcsípték volna, a Twitteren arról írt, hogy valami igazán sokkolóra vágyik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.