Zuhanásszerűen visszaesett a jegyeladás

Ausztráliában már senki nem akar Justin Bieber koncertjére menni

Nem tettek jót Justin Bieber hírnevének a brazíliai botrányok, a turnéja ausztrál állomásain a sorozatos botrányok után jelentősen megcsappant az eladott jegyek száma, olyan, mintha senkit nem érdekelne a tinisztár.

2013.11.20 18:41ma.hu
Fotó: MTI

November 26-án kezdi meg világkörüli turnéjának ausztrál szakaszát Justin Bieber, ám úgy tűnik, a brazíliai botrányok bizony alaposan megtépázták a népszerűségét: a bordélybeli botrány, majd a tiltott graffitizés napvilágra kerülése után rohamosan visszaesett a koncertjeire szóló jegyeladás, az Ausztráliában ezzel foglalkozó jegyiroda szerint nem egész egy héttel a turné kezdete előtt még mindig vannak üres székek az első négy sorban (igaz, ezekért 79 dollárt kell fizetni). Az eladott jegyek mennyisége 23 százalékkal esett vissza a bordélyházban tett látogatása után, majd további 18 százalékot csökkent, amikor közzétették azt a fotót, melyen ájultan fekszik a szállodai szobában.

Összességében most, 6 nappal a turné kezdete előtt a tavaly eladott jegyekhez képest csupán 41 százaléknyi bevételt sikerült elérni, ami már azt a kérdést is felveti, hogy vajon nem lesz-e veszteséges neki a turné a kenguruk földjén. A zeneguruk szerint talán jobban tenné, ha egy kicsit visszafogná magát és konszolidáltabb képet mutatna magáról, mivel rajongótábora jelentős részben a 15 év körüli lányok közül kerül ki, akik egyelőre még csak szülői engedéllyel, sőt, szülői felügyelettel mehetnek a koncertre, márpedig kevés az az anyuka, aki ilyen viselkedés után megengedi lányának a helyszíni csápolást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.