Akár bíróság elé is kerülhet

Bieber bocsánatot kért az argentin zászló "meggyalázása" miatt

Alaposan magára haragította az argentin közönséget Justin Bieber azzal, hogy lerugdosta és mikrofonállvánnyal lekotorta a hozzá a színpadra feldobott két nemzeti zászlót.

2013.11.16 04:30MTI

A 19 esztendős énekes csütörtökön több Twitter-üzenetben magyarázta bizonyítványát. hangsúlyozta, hogy "szereti Argentínát", sohasem bántaná meg rajongóit, és egyik legjobb koncertjét tartotta ott az elmúlt napokban.

A szerdai koncerten készült videó azonban, amelyen világosan látszik, hogy előadás közben odébb rugdalja, majd egy mikrofonállvánnyal lesöpri az argentin zászlókat, sokakat felháborított. Egy helyi jogász már be is perelte a nemzeti szimbólum meggyalázása miatt. Ez a tett bűncselekménynek számít Argentínában, és négyévi börtönbüntetést vonhat maga után.

Biebert ráadásul egy másik ügyben is beperelte egy Buenos Aires-i ügyvéd, aki egy paparazzit képvisel. A kereset szerint az énekes testőreivel verette meg a lesifotóst az argentin főváros egyik éjszakai klubja előtt, ahol Bieber a sleppjével mulatozott szombaton.

A tinédzser sztár vasárnapi közönségét is felhergelte, mikor alig egy óra után távozott a színpadról és a beígért nyilvános fotózáson sem jelent meg, pedig a közös fotókért több száz dollárt fizettek a rajongók. Ezt a malőrt később menedzsere azzal magyarázta, hogy a sztár még gyenge volt a korábbi ételmérgezése miatt, és a koncerten különben is orvosai tanácsa ellenére lépett fel.

A helyi fogyasztóvédők ugyanakkor arra ösztönözik a hoppon maradt rajongókat, hogy szerződésszegésre és megtévesztésre hivatkozva követeljék vissza a borsos, akár 320 dolláros (70 ezer forintos) jegyek árát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.