Beismerte tettét a férfi

15 éves tanítványával szexelt a pedofil tanár

Beismerő vallomást tett egy tanár, akit egy 15 éves tanítványának szülei vádoltak meg szexuális visszaéléssel. Az aktus egy bérelt motelben történt, a pár állítólag eljegyezte egymást.

2014.01.16 10:03ma.hu
Fotó: Police

Eleinte mindketten tagadták, de aztán az 54 éves Duane Adams és a 15 éves tanítványa beismerte a szexuális együttlétet. A tanárt börtönbüntetésre ítélték a fiatalkorú lánnyal folytatott viszonya miatt. A floridai Ocalában tanító férfi a rendőrök elmondása szerint legtöbbször a saját lakásában szexelt a lánnyal, akkor, amikor a kamasznak iskolában kellett volna lennie, de olyan is előfordult, hogy egy egész éjszakára kibérelt a férfi egy motelszobát Daytona Beachen vagy egy bungallót az ocalai kempingben és ott teljesítették be vágyaikat.

A tanár ellen a lány szülei tettek feljelentést. A páros a beismerés után azzal védekezett, hogy szerelmesek voltak egymásba, hűségesküt tettek egymásnak és állítólag a tanár már jegygyűrűt is adott a lánynak, aki a feleségének tekintette magát. A MyNews13 című online lap úgy tudja, azt tervezték, hogy megszöknek, amint a lány betölti a 16. évét.

Adamset nyolc rendbeli szexuális zaklatással és személyes szabadság korlátozásának vádjával állítják bíróság elé, jelenleg előzetes letartóztatásban van, ahonnan csak 176 ezer dollár óvadék fejében szabadulhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.