Teával ünnepelte meg a jó hírt a Queen gitárosa

Fellélegezhet Brian May: mégse csontrák kínozza

Nagy kő esett le Brian May szívéről, amikor a stúdióban utolérte az onkológus telefonhívása: erős hát- és csípőfájdalmait az első gyanúkkal ellentétben mégsem csontrák okozza.

2014.01.15 07:29ma.hu / MTI
Fotó: MTI

Feszült volt az elmúlt két hét Brian May számára, miután egy MRI-vizsgálat december 30-án azt mutatta ki, hogy a csontjaiban elváltozások vannak. A Queen gitárosát onkológiai vizsgálatra küldték, mert felmerült a gyanú, hogy a hónap elején kezdődött erős hát- és csípőfájdalmait rákos daganat okozza. A 66 éves zenész elmondása szerint már lábra is alig tudott állni, ezért fordult orvoshoz.

Két héttel később azonban örömteli telefonhívást kapott, miközben épp a stúdióban dolgozott az eddig kiadatlan Queen-anyagokon: az orvosa azt közölte vele, hogy mégsem rosszindulatú daganat áll a panaszok hátterében. Hogy pontosan mi okozza a fájdalmakat, arról a legendás együttes alapítótagja nem számolt be, de honlapján a következő szavakkal kísérte a bejelentést: "Azonnal megünnepeltem a hírt egy csésze teával. Hej, én tudom, mitől döglik a légy!"

A 66 éves zenészt azért is félt különösen a vizsgálat eredményétől, mert édesapja épp ennyi idős volt, amikor rákbetegség miatt elhunyt, és Brian May számos barátját is látta a betegséggel küzdeni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.