Nem tudta hova tenni a "kettőslátást"

Vicces: a kisbaba első találkozása az apja ikertestvérével

Szó szerint lefagyott a processzor a néhány hónapos kislány agyában, amikor először látogatták meg édesapja egypetéjű ikertestvérét: arcára láthatóan kiült a döbbenet és nem tudta hova tenni a kettőződést.

2014.01.13 08:49ma.hu
Fotó: LiveLeak

Az egypetéjű ikrek jól tudják, hogy hasonlóságuk számos vicces helyzetet tud teremteni, de olyat, mint az alábbi családi videón, ritkán láthatunk. A felvételen egy rokonlátogatás elevenedik meg, amikor a büszke szülők először mennek vendégségbe az apa egypetéjű ikerbátyjához, ahhoz, akivel a gyermek nagy valószínűséggel a saját otthonában sem találkozott korábban. Azt nem tudni, hogy a szülők megpróbálták-e felkészíteni a kicsi lányt, csak ő zsenge kora miatt azt nem igazán értette meg, de az arcára kiülő döbbenet magáért beszél.

Az igazi zavarodottság akkor jelent meg rajta, amikor a nagybátyja át akarta őt venni az apjától, de aztán végül megbékélt a helyzettel és feloldódva boxolt össze a "furcsa hasonmással".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.