Louie, azt hiszem ez egy gyönyörű barátság kezdete

Kutyakölyök találkozása egy kisbabával - VIDEÓ

Vajon mi történik akkor, ha egy két hónapos kutyakölyök először találkozik egy nyolc hónapos kislánnyal. Nos, természetesen szerelem első látásra.

2013.09.14 07:32ma.hu

A videón szereplő nyolchetes arany retriever kölyök elképesztő izgalomba jön, mikor megpillantja a kisbabát, és nem is tudja ezt leplezni. A gyerkőc elsőre kicsit megszeppentnek tűnik ekkora lelkesedés láttán, de aztán a blöki varázsa magával ragadja és a nézők számára nyilvánvalóvá válik, hogy egy hosszú, gyönyörű barátság első pillanatainak lehetnek szemtanúi.

Az is elképesztő, hogy a teljesen lázba jött kiskutya - bár majd szétveti a boldogság, mégis - gyengéden bánik a nála idősebb, mégis sokkal sérülékenyebb gyermekkel. A videót elnézve nem is kérdés, hogy minden kutya a mennybe jut.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.