Elképesztő!

Túlélt egy hónapot autóba zártan egy kutyakölyök - Képpel, videóval!

Egy hónapig volt egy autóba zárva az Egyesült Államokban egy kutyakölyök, de csodába illőn túlélte.

2013.05.11 23:14MTI

A 12 hetes eb némi gyorséttermi maradékon élt és cigarettán: az utóbbit is elrágcsálta és lenyelte. Vize azonban nem volt, így legfeljebb saját kipárolgásának páráját tudta lenyalogatni az ablakokról.

A keverék kutya azért volt az autó foglya, mert Kansas City hatósága lefoglalta az autót és elszállította gyűjtőtelepére, ám emberei nem vették észre, hogy "utas" is van a kocsiban. Csak egy hónap elteltével fedezte fel a telep egy dolgozója a kutyát, amely igencsak kiszáradva, lesoványodva és reszketve került ki az autóból.

Az állatorvosok szerint jó időbe telik, amíg felépül annyira, hogy örökbe lehessen adni - adta hírül a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.