Hasfájásra panaszkodott

Fogalma sincs, hogy került oda: üveg volt a végbelében

Azt mondta, nagyon fáj a hasa, de fogalma sincs, mitől. Aztán a röntgen meglepő képet adott ki: egy üveg szorult a férfi végbelébe, mellette meg a kampós drót, amivel sikertelenül igyekezett kipiszkálni.

2014.01.10 16:28ma.hu

Az orvosok sok furcsa dolgot szoktak találni az emberek bélrendszerében, amire elég nehéz értelmes magyarázatot találni, miért nyelték le. Ennél már csak az szokott a furább lenni, amikor nem a szájon át kerül a testbe egy-egy tárgy, mint ahogy az történt egy meg nem nevezett kínai férfi esetében is. A páciens azzal fordult orvoshoz, hogy nagyon fáj a gyomra, ezért röntgennel világították át.

A kép egyértelmű volt: a panaszos férfi végbelében egy üveg rajzolódott ki, mellette pedig egy hajlított végű drót, nyilván azzal próbálta kipiszkálni az idegen testet magából. Miután ez nem vezetett eredményre, kénytelen volt orvosi segítséget kérni, Az egész történetben talán az a legérdekesebb momentum, hogy a röntgenfelvétel elkészültéig a férfi váltig állította, hogy fogalma sincs, mi okozhatja a panaszait, csupán akkor tért vissza az emlékezete, amikor meglátta a képet.

Az orvosok sikeresen kiemelték az üveget és megműtötték az átlyukasztott bélszakaszt - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.