Lánykéréssel nyitott a MyTV

A Star Wars szereplőivel bulizott Andy Vajna + FOTÓK

Számítógépen és mobil eszközökön is elérhető a nemrég indult új online tévécsatorna, a MyTV, aminek "születését" különleges partival ünnepelték a sztárok. A bluebox technika csodákat teremtett!

Andy Vajnával startolt el a MyTV képgaléria

2014.01.07 11:33ma.hu

Nemrégiben vezette be legújabb szolgáltatását az egyik hazai mobilszolgáltató cég, az indulást pedig különleges, látványos partival köszöntötték a sztárok. A MyTV nemcsak asztali gépen, de különböző mobileszközökön - laptop, tablet vagy mobiltelefon - is elérhető, az online tévécsatorna adásait akár mobilinternettel, akár Wi-Fi segítségével bármikor vissza lehet nézni, akkor és azt, amikor és amit csak szeretne a felhasználó. Az est fővédnöke Andy Vajna volt, aki természetesen feleségével, Vajna Tímeával érkezett és vidáman fotózkodtak a helyszínen megjelent Star Wars-szereplőkkel.

Közben Pokorny Lia és Szabó Kimmel Tamás megmutatták, mire képes a villámgyors bluebox-technika, színészi képességeiket megcsillantva egy romantikus lánykérést is rögtönöztek, persze csak azután, hogy túléltek egy autós koccanást.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.