Alig lehetett lépni az orkánerejű szélben

Vicces képsorok: elfújta a szél a karácsonyi vásárlókat

Egy hurrikánra ritkán gondolunk úgy, mint valami vicces dologra, de előfordul, hogy mégis mókás jeleneteknek lehetünk szemtanúi egy-egy különösen erős viharban. Mint ahogy az alábbi videón is.

2013.12.16 08:29ma.hu
Fotó: YouTube

Két nap alatt több mint egymillióan nézték már meg azokat a képsorokat, amelyeken a norvég Alesund városban tomboló Ivar hurrikán ereje látszik: az egyik bevásárlóközpont közelében szinte lehetetlen volt átjutni a gyalogátkelőn, az egyik irányban mindenképp, miközben az ellenkező irányból a haladás hiába volt gyors, ha az egyenes vonalat legalább annyira nehéz volt tartani. A vihar a gyalogosokat épp hogy csak fel nem kapja, és egy pillanatig sem lehet csodálkozni, ha bárkinek Michael Jackson moonwalkja jut eszébe, miközben a csomagokkal küszködő embereket nézi.

Lehet, hogy ezek a vásárlók jövőre inkább az online vásárlást választják?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.