Videó!

Agresszív mikulás járt nálunk - nézze meg!

Alaposan kiosztott bennünket az agresszív mikulás. Azon túl, hogy leüvöltötte a fejünket, az ajándékokat is az arcunkba rúgta. Vigyázzon, Önhöz is bekopogtathat!

2013.12.07 16:41ma.hu

"Elárulom, hogy rohadtul tele a hócipőm veled" - közölte velünk is az agresszív mikulás az elvileg vidám videóról kiordítva. Általában az ilyen gyerekektől hánynia kell, legszívesebben összeverné a botjával és a szánja után kötné az embert a kedvesnek korántsem mondható téli apó. De ha rákattintunk, elküldhetjük őt egy "gyökér" haverunknak, hogy őt is "leossza" az ünnepek alkalmából. Na ugye, hogy így már sokkal szimpatikusabb?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.