Jó helyen volt jó időben

A Fekete Péntek nagy nyertese: egyetlen dollárért vett autót

Jókor volt jó helyen: általában csak ennyi a titka, ha valakit valami különleges szerencse ér. Egy 15 éves amerikai fiúra ez fokozottan igaz, így aztán 1 dollárért azonnal lecsaphatott egy alkalmi akcióra.

2013.12.04 12:07ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Miután Amerika kellőképp lecsendesedett a Fekete Péntek után és visszatérhetett a rendes kerékvágásba, az alkalmi vételek mérlegét összesítve kijelenthetjük: a különleges akciós vásárlás napjának abszolút nyertese a 15 éves Reginald Anokwuru volt, aki egy autó büszke tulajdonosaként térhetett haza édesanyjához, és ez csak egyetlen dollárjába került. Igaz, hogy a fiúnak még nincs jogosítványa, de ez nem is volt a feltétele az adásvételi szerződés megírásának.

A texasi kamasz épp egy houstoni autókereskedésben nézelődött, nem is annyira a vásárlási szándék, mint a puszta kíváncsiság vezette oda, amikor hirtelen megjelent mellette a szalon egyik alkalmazottja és az ott álló kocsi szélvédőjére kiragasztott egy 1 dolláros árcédulát. Naná, hogy Reginald azzal a lendülettel le is csapott rá, így egyike volt annak az öt szerencsésnek, akik megkaparinthattak egyet az egy dolláros kocsikból. "Úgy éreztem, megnyertem a lottó fődíját" - mondta utóbb az árleszállítások napjának nagy nyertese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.