Nem szokványos az ötlet

Támadják a chips-reklámot: ötletes vagy gusztustalan?

Vegyes érzelmeket váltott ki a közönségből az egyik chips legújabb reklámja: egyesek szerint hatalmas ötlet, mások viszont egyenesen viszolyogtatónak találják az ujjat szopogató férfi látványát.

2013.11.29 12:57ma.hu

Pihenőidő egy műhelyben, a szerelők élvezettel majszolgatják az új chipset. Aztán egyikük - Billy - feltartja a tenyerét, jelezve, hogy csupa fűszer minden ujja. "Használd az ujjtisztítót" - javasolja neki az egyik kollégája, Billy pedig betolja az ujját a falban lévő lyukba, felvillan a zöld fény és mikor két másodperccel később kihúzza, az ujja láthatóan makulátlanul tiszta. "De csak a Doritosszal működik" - jegyzi meg a kollégája. "Miért csak azzal?" - kíváncsiskodik Billy, de a munkatársak részéről csak a nem túlzottan megnyugtató "túl sok kérdést teszel fel, Billy" érkezik válaszként.

A reklám első felét már egy ideje vetítik a tengerentúlon, de a nézők egészen mostanáig nem tudhatták, mi lesz a csattanó. Erre csak pár napja derült fény: a fal túloldalán egy aktakukac ül és valahányszor meglátja a chips fűszerével borított ujjat, rábukik és egy határozott szívással, boldog sóhaj kíséretében "tisztítja meg".

Ha ez a reklám kapja a legtöbb nézői szavazatot, a jövő évi Super Bowl ideje alatt ezzel fogják hirdetni az amerikaiak egyik kedvenc chipsét, ráadásul a készítők egymillió dollárral lesznek gazdagabbak - a tét tehát óriási. Egyelőre Thomas Noakes és csapata igen jól áll a versenyben, a legnagyobb videómegosztó portálon szép számmal gyűlnek a pozitív szavazatok, ugyanakkor a reklám erősen megosztja a közönséget, sokan úgy vélik, kifejezetten undorító, amit látnak. Hogy kinek van igaza, döntsék el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.