Nem tudják, hogyan került oda a döglött állat

Kígyófejet talált a mirelit zöldbab közt

Kivizsgálást indított a bolt, miután egyik vásárlójuk egy kígyó levágott fejével állított be hozzájuk, bevallása szerint a hátborzongató tetemet egy zacskó mirelit zöldbab között találta.

2013.11.27 17:34ma.hu

Ahogy először meglátta, még azt hitte, csak rosszul pucolták meg a zöldbabot és egy vastagabb szár, esetleg egy levéldarab maradt a fagyasztott zöldségdarabkák között, ám kisvártatva Misty Mosernek rá kellett jönnie, hogy ez egészen más, mint amit egy csomag fagyasztott zöldség közt találni szeretnénk. Az oregoni háziasszony amint tüzetesebben megnézte a furcsa képződményt, döbbenten állapította meg, hogy egy kígyó feje az, ami a zacskóból kipottyant.

"Észrevettem, hogy van egy szája, orrlyukai és az apró kis szemét is jól ki lehetett venni. Ez nem igazán az volt, amit vásároltam" - magyarázta. A bizarr termékkel azonnal visszasietett a boltba, az üzletvezető pedig megígérte, hogy kivizsgáltatja az ügyet, bár szinte biztos, hogy legkésőbb a gyártó cégnél, a csomagolás során történt a kínos minőségi malőr.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.