Börtönben töltheti a Télapó a karácsonyt

Letartóztatták a Mikulást: csipkedte a manólány fenekét

Holle anyó helyett néhány helyi rosszfiúval kénytelen tölteni a karácsonyt a Télapó, miután kedvet kapott az egyik manólányhoz és egy fotózás óvatlan pillanatainak egyikében belecsípett a fenekébe.

2013.11.27 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Letartóztatták és a rendőrség szerint karácsonyig már ki se engedik a börtönből a Mikulást, pontosabban Herbert Jonest, aki a gyerekek kedvenc szakállas figuráját alakította egy bevásárlóközpontban, miután pajzánkodni kezdett az egyik elffel, akit egy igencsak fiatal és szemrevaló hölgy játszott. A 62 éves férfit Massachusettsben, a Hanover Mall áruházban fogta el a helyi rendőrség, miután a manólány feljelentést tett ellene.

A vád szerint a "télapó" azt mondta, bárcsak fiatalabb lenne, majd belecsípett a lány hátsójába. A férfi - aki egyébként tényleg tökéletes Mikulás volt, bozontos, hófehér szakálla ugyanis teljesen valódi - tagadta a vádakat. Az illetékes rendőrség nyilatkozata szerint az eset meglehetősen rendhagyó, ugyanis korábban még sosem tartóztattak le és ítéltek el Télapót. Most 14 éven felüli személy sérelmére elkövetett illetlen testi sértés miatt hoztak ítéletet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.