300 ezer rászoruló kisgyerek karácsonya a tét

Nagy összegű adományt kapott a Mikulásgyár

Összesen 36 millió forint adománnyal támogatja a Mikulásgyár működését az egyik német áruházlánc.

2013.11.21 17:05MTI
Mikulásgyár 2012-ben

A Mikulásgyár idén is a megszokott helyszíneken várja mindazokat, akik bármilyen ruhanemű, tisztító- és tisztálkodási szer, játék, édesség vagy tartós élelmiszer felajánlásával szeretnének hozzájárulni a rászoruló gyermekek és fiatalok karácsonyához - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Az adományokat az 56-osok terén található fő helyszínen, a Mammut Bevásárlóközpontban, a Győri ETO Parkban, az Invázió ruházati lánc boltjaiban és a Duna House irodáiban fogadják országszerte mintegy 150 helyszínen. Az ajándékokat a nagyobb postákon is fel lehet adni.

A jótékonysági kezdeményezés szervezőinek célja, hogy idén 300 ezer gyermek karácsonyát tegyék szebbé.

A 2005 óta működő Mikulásgyár tavaly mintegy 241 ezer rászoruló gyermeknek juttatott karácsonyi ajándékcsomagot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.