Még egy példányt sem adtak el a naptárból

Ez lenne a világ legrosszabb karácsonyi ajándéka?

Arra számítottak a szerkesztők, hogy a nosztalgia miatt mindenki kapva kap az új naptáron, amely a lassan teljesen eltűnő klasszikus piros telefonfülkéket ábrázolja - de a terv nem jött be.

2013.11.21 12:41ma.hu

Jócskán melléfogtak a szerkesztők és a kiadó, a nosztalgiahullám ugyanis elmaradt, a jellegzetes piros angol telefonfülkék inkább a "ciki" kategóriába csúsztak bele, és egyelőre nem úgy tűnik, mintha bárkit is érdekelne egy ilyenekből összeállított naptár. A Wales Telefonfülkéi című kiadványból ugyanis a szeptemberi elkészülés óta szó szerint egyetlen példány sem fogyott. Pedig tényleg igényesen lett elkészítve, a fényes borítójú naptárban minden hónaphoz egy-egy telefonfülke tartozik, amelyek egyébként tökéletesen egyformák, csupán annyi az eltérés, hogy mind másik városban lett lefényképezve.

A gyűjtemény ötlete ugyanannak a Kevin Beresfordnak a fejéből pattant ki, aki 2012-ben elkészítette a Nagy-Britannia Körhintái című naptárat, ám hiába akarta a szigetországot egy újabb jellegzetes nézőpontból megörökíteni, az igényeket ezúttal rosszul ítélte meg. Még a legnagyobb hazafias érzületű walesit sem sikerült megszólítani a kiadvánnyal, mert a lassan két hónapja a polcokon lévő példányok érintetlenül állnak. "Pedig már november közepén járunk, ami a karácsonyi bevásárlások szezonja" - jegyezte meg a szerző a Wales Online című internetes portálnak.

Úgy tűnik, valóban esélyes a naptár "a világ legrosszabb karácsonyi ajándéka" címre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.