Semmi nem rögzítette az ugró nőt, csak a karja

"Nooormális?" - Bungee jumpingolt, de kötél nélkül

A félelem legcsekélyebb nyoma nélkül ugrott a mélybe egy hídról egy nő, miközben semmilyen biztonsági eszköz nem védte, pusztán a saját karjának és lábának erejében bízhatott, amivel a barátjára fonódott.

2013.11.20 11:59ma.hu

Találós kérdés: mi az, gumival 5000, gumi nélkül 2000? Bungee jumping.

És persze megint az oroszok. Egyesek kételkednek a videó valódiságában, és tény, mi is kerestük a trükköt, de nem sikerült elcsípnünk, hol rögzítették a nőt a férfihez, szóval vagy nagyon hülye és tényleg minden biztonsági intézkedés nélkül zuhantak a mélybe, vagy egy szenzációs átvágásnak vagyunk a szemtanúi.

Fotó: YouTube

A felvételen az látható, amint előbb egy hevederrel felszerelt férfi mászik át a híd korlátján, felkészülve az ugrásra, majd pár másodperccel később kimászik a nő is, rajta semmi nem volt, se kötél, se olyan eszköz, amivel rögzíthette volna magát a férfihez, egyszerűen csak jó szorosan átkarolta és a lábával is belecsimpaszkodott, majd még nagyobb megdöbbenésre egyetlen hang nélkül zuhantak a mélybe, semmi sikoltás vagy egyéb nem hallatszott, ami arra utal, hogy egy picit is féltek.

Az eredeti videót pár nap alatt több mint 40 ezren nézték meg, de nem könnyű nyomon követni, hogy hányan osztották meg újra és újra a hajmeresztő mutatványt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.