Túl rövid volt a ruha

Az X-Faktor legnagyobb cikije: élőben villantott feneket Tóth Gabi

Csak egy pillanat volt, és ha valaki nem tapadt mereven a képernyőre, simán le is maradt róla, de a szemfüles nézők bizony élő adásban bámulhatták meg Tóth Gabi tangába bújtatott hátsóját.

Íme, Tóth Gabi X-faktoros kollekciója: túl sokat mutatnak viselőjükből? képgaléria

2013.11.18 08:43ma.hu

Tóth Gabi ruhái már nem először verték ki a biztosítékot az X-Faktor eddigi élő show-i közben, de eddig többnyire megelégedtek a stylistok azzal, hogy a kelleténél jobban kipakolták a melleit, vagy egyszerűen csak olyan ruhát aggattak rá, ami finoman szólva is előnytelenül állt az énekesnőnek. A 6. Döntésen viselt holmi azonban még ezeken is túltett, és tulajdonképp csak idő kérdése volt, mikor történik meg az, ami végül tényleg bekövetkezett, egészen pontosan a 2. rész 18. perce és 54. másodperce után: a túl rövidre sikerült mini - vagy túl hosszúra sikerült, nadrág és szoknya nélkül viselt felső... - egy nem megtervezett pillanatban úgy felcsúszott, hogy Gabinak szó szerint az egész feneke ország-világ színe elé tárult.

Hiba volt ezt a ruhát a Döntés estéjére a mentorra adni, nagy hiba. Mert egy szombati show-ban nem történhetnek efféle bakik, ott bejön a színpadra, felveszi a jól begyakorolt beállást - ugye figyelték már, milyen stabilan hozza a jellegzetes pózt, mint ahogyan Keresztes Ildikó is 3 éven keresztül adásról adásra hozta? -, aztán mire legközelebb látjuk, már ül a mentorasztal mögött, ahonnan adás végéig már csak a klasszikus bemondói kivágás látszik belőle. A Döntésen azonban már megszokhatta (volna), hogy a versenyzők a továbbjutás mámorában egymást emelgetik felfele, meg persze őt is. És ahogy az várható volt, egy ilyen emeléstől az a ruha felcsúszik, nem egy és nem két centit, pedig ennél a hossznál, vagy inkább rövidségnél már az is végzetes lett volna.

Persze lehet, hogy épp ez volt a cél. Alföldi előző napi élvezése után már nem nagyon csodálkozhatunk...

Fotó: RTL Klub / X-Faktor (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.