Ausztráliában és Új-Zélandon sem lépnek fel

Rák miatt kellett lefújni a Fleetwood Mac turnéját

Lemondta ausztráliai és új-zélandi turnéját a Fleetwood Mac rockegyüttes, mert basszusgitárosa, John McVie rákbetegségben szenved, és kezelésre szorul.

2013.10.28 10:55MTI
Fotó: MTI

A hetvenes években nagy sikert aratott, Don't Stop és a Dreams című számairól ismert banda a koncertkörút európai állmásainak teljesítése után, vasárnap jelentette be a hátralevő fellépések törlését. Az eredeti tervek szerint 14 ausztrál és új-zélandi színpadon álltak volna a közönség elé.

Az együttes többi tagja, Mick Fleetwood, Stevie Nicks és Lindsey Buckingham közleményükben arra kérték a banda ausztrál és új-zélandi rajongóit, hogy a világ más tájain élő rajongókkal együtt csatlakozzanak hozzájuk a John McVie-nek és családjának szánt jókívánságaikkal. A 67 esztendős McVie 1967-ben Londonban lépett be a Fleetwood Mac rockegyüttesbe.

1998-ban a zenészt beiktatták a Rock and Roll Hírességeinek Csarnokába. A banda szóvivője, Liz Rosenberg nem árulta el, hogy pontosan milyen daganatos betegség miatt kezelik McVie-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.