Egy vendég kalapját mentette volna a férfi

Életveszélyben a munkás: hullámvasút ütötte el

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel került a kórházba egy vidámparki dolgozó, aki az egyik vendég leesett kalapját akarta összeszedni a hullámvasút sínjéről, és nem vette észre a közeledő szerelvényt.

2013.10.21 15:58ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Elütött egy vidámparki dolgozót a hullámvasút szerelvénye a burgenlandi St. Margarethen családi szabadidőparkban, miközben ő épp egy vendég elhagyott kalapját próbálta összeszedni. Az elsődleges hírek szerint a fejfedő akkor repült le a vendégről, amikor a hullámvasúton robogott keresztül, a 39 éves munkás pedig ezt látva átmászott a biztonsági korláton és elindult a sapkáért.

Közben viszont nem vette észre, hogy már közeleg a szerelvény, ami így hatalmas erővel csapta el a férfit. Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap információi szerint súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba. A baleset körülményeit egyelőre még vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.