Állatok mentenek a pénzből

Katonai kiképzést kapott Sarka Kata

A US Army újoncokat kiképző programjában alkalmazott fizikai módszerektől izzadt ma Hajdúné.

2013.09.28 13:59ma.hu
Fotó: Facebook, Sarka Kata

Szombat délelőtt fotózta le magát Sarka Kata, mielőtt önszántából elindult a kiképzésre. A Boot Camp napjaink egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb edzése a tengerentúlon. A US Army újoncokat kiképző programjában alkalmazott fizikai módszerek adaptációjáról van szó, mely a hétköznapi ember számára is elérhetővé teszi azt a fittségi állapotot. Általában szabadtéri edzés, de esetenként zárt teremben is zajlik.

Sikerének kulcsa a csapatmunka adta motiváció. És bár az edzések hosszúak és fárasztóak, a gyakorlatok a fizikai erőt, az állóképességet, koordinációt, gyorsaságot és hajlékonyságot egyaránt fejlesztik, ezért egyszerre izomtömeg növelő, és zsírégető hatású is egyben.

De most talán nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az edzés részvételi díja 2000 Ft volt, amit a szervezők az Országos Állatvédőrség Alapítványnak adtak teljes egészében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.