Ünnepeljen így minden magyar anya!

Tűsarkú csizmában és fekete dresszben ünnepelt a szülinapos Sarka Kata

Nizza-Cannes-Saint Tropez-Monaco körútra vitte autóval Hajdú Péter feleségét: 27. születésnapját ünnepelték Kata asszonynak.

2013.09.25 07:30ma.hu
Sarka Kata Facebook-oldal

"Köszönöm Anyukámnak elsősorban azt, hogy 27 évvel ezelőtt világra hozott ezen a napon, és azóta is folyamatosan kapom tőle a törődést és szeretetet!" - kezdte a hálálkodást születésnapján Sarka Kata. "27 évesen van egy csodálatos férjem, két egészséges, gyönyörű gyermekem, szerető szüleim, és Peti édesanyja személyében egy "második anyukám"! Minden amiről álmodtam, már az enyém... Boldogan látom, ahogy telnek az évek, és nincs bennem rossz érzés az öregedés miatt! Ez a boldogság!" - osztotta meg élettapasztalatát.

Sarka Kata Facebook-oldal

Reméljük, hogy a maradék évtizedekre is lesz azért minek örülnie, és nem lőtt le minden poént még 30 előtt. Úgy tűnik, férje, Hajdú Péter gondoskodik az ingergazdag környezetről, hiszen autókörúttal lepte meg nejét: Nizza, Cannes, Saint Tropez, Monaco volt az úti cél. Mindezt 3,5 nap alatt tudták le.

A közösségi hálón is nagyon sokan felköszöntötték: "Csodálatos nap volt a mai! Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám! Nagyon jólesik, hogy ennyien gratuláltatok nekem a Facebookon keresztül is! Nagyon örülök, hogy vagytok nekem!!!"

Hát igen, tipikus magyar anyuka…

Vivien Borzi Photography egy fotóval adta át jókívánságait: "Az egyik legcsinosabb magyar anyukának szeretnék boldog szülinapot kívánni."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.